zaterdag 26 maart 2016

USA - Detroit | "Een man berooft en randt drie mannen aan binnen acht uur" ‼

Amerika  -  Een man uit de Amerikaanse stad Detroit wordt beschuldigd van het verkrachten en beroven van drie mannen in één nacht. De 28-jarige Elazar Withers heeft zijn slachtoffers aangesproken op de dating app Jack'd om ze vervolgens hun grootste nachtmerrie te bezorgen.

Het eerste slachtoffer was een 37-jarige man. Het slachtoffer vertelde aan de politie dat hij om 01:40 uur in zijn auto aan het wachten was op Withers toen hij werd benaderd door de dader. Het slachtoffer kreeg een pistool tegen zijn hoofd gedrukt en werd gedwongen om uit zijn eigen auto te stappen. De man gehoorzaamde en rende naar het dichtstbijzijnde tankstation om de politie te bellen.

Het tweede slachtoffer was een 30-jarige man die Withers een paar uur later ontmoette. Het slachtoffer vertelde de politie dat hij om 03.45 uur aan 't wachten was op Withers. Een paar minuten later werd er een pistool op z'n hoofd gericht en werd er geëist dat hij de auto in moest stap- pen. De dader reed naar een afgelegen gebied waar hij het slachtoffer heeft aangerand. De man kon later aan Withers ontsnappen.

Het derde slachtoffer werd rond 07.20 uur aangevallen. Net als de andere slachtoffers vertelde hij dat hij Withers heeft leren kennen op de da- ting app Jack'd. Op 't moment dat de dader arriveerde, stapte het slachtoffer vrijwillig in zijn auto. Samen reden ze naar een afgelegen gebied waar het slachtoffer uiteindelijk seksueel werd misbruikt en een pistool tegen zijn hoofd kreeg  Withers heeft het slachtoffer beroofd en heeft zijn iPhone, ID-kaart en contant geld mee genomen.

De politie heeft Withers drie dagen later gearresteerd  Hij wordt beschuldigd van ontvoering, aanranding, verkrachting, gewapende overvallen en het bezit van een vuurwapen.

bronnen: OUT.tv / Fox2Detroit.com