woensdag 23 maart 2016

Eindhoven - Armijn | 17 miljoenste Nederlander 'kind van Lesbische ouders' ?!

Hoewel het onmogelijk is vast te stellen wie maandag precies de '17 miljoenste Nederlander' is geworden, zou het goed mogelijk zijn dat zij lesbische ouders heeft. Dagblad Metro meldt dat de pasgeboren Armijn uit Eindhoven misschien wel de nummer 17.000.000 is.

Armijn is de dochter van Saskia en Odette uit Eindhoven. Het stel is al 11 jaar gelukkig samen en heeft al een andere dochter. Het feit dat hun baby misschien wel dat magische nummer heeft, doet er voor de moeders niet zoveel toe. "Dat Armijn misschien de 17 miljoenste is, is vooral een grappig weetje", vertellen de troste moeders in de Metro. "Niet meer dan dat, maar wel leuk om op haar verjaardagen te zeggen of als de 18 miljoenste inwoner er is".

Schatting
Of Armijn echt bewoner 17 miljoen is, zal nooit te zeggen zijn. De teller die het CBS gebruikt is gebaseerd op een schatting, zo zijn er ook een Noah en Lindsay die het kunnen zijn. In het jaar dat Armijn volwassen wordt, wordt de 18 miljoenste Nederlander verwacht. We zijn benieuwd in wat voor gezinssamenstelling hij/zij geboren zal worden.

Zie ook:  Nu écht 17 miljoen inwoners in Nederland  /  17 miljoenste Nederlander | "Hollandse baby of immigrant" ?!   

bronnen: Gay.nl / MetroNieuws.nl / Facebook.com – Metro Holland
                       

Hiephoi! Baby Armijn is geboren. Misschien wel de 17 miljoenste. Moeders Saskia van Loon en Odette Beekmans zijn hoe dan ook apetrots.
Geplaatst door Metro Holland op maandag 21 maart 2016