zondag 13 december 2015

COC Songfestival 2015 | COC Midden-Nederland winnaar van COC Songfestival

Nijmegen - Zanger PeeJee heeft namens COC Midden-Nederland met het nummer "Ga je mee" ?! het 21ste Nationaal COC Songfestival gewonnen. Het festival werd dit jaar in een vol Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen gehouden.

Dit betekent dat PeeJee namens COC Midden-Nederland de wisselbeker in ontvangst mocht nemen en het festival volgend jaar in Utrecht ge- houden wordt. COC Midden-Nederland won het festival eerder in 2003.

PeeJee – "Ga je mee" ?! 
In het winnende lied maakt PeeJee in gedachten mooie reizen en racet hij met zijn lief in een gele Deux Chevaux over bergweggetjes. PeeJee werd begeleid door Gerrit en Tadjiro, twee muzikale helden uit zijn middelbare schooltijd.
                               
                         

Op de tweede plaats eindigde Diana & Alexander voor COC Noord-Holland Noord met het lied "Werkelijkheid" over liefde en loslaten. Derde werd Theatergroep De Muur voor COC Nijmegen met "Glazen Muur", een nummer over schijntolerantie.

Aan het 21ste Nationaal COC Songfestival in Nijmegen werd door 12 COC-verenigingen en DWH Delft deelgenomen. De vakjury werd geleid door Ronnie Tober, met "Morgen" in 1968 voor ons land deelnemer aan het Eurovisie Songfestival.

bronnen: COC.nl - COC Nederland / YouTube.com / Facebook.com
                        

PeeJee heeft zojuist in Nijmegen het Nationaal COC Songfestival gewonnen voor COC Midden-Nederland! Gefeliciteerd!!!
Posted by COC Midden-Nederland on zaterdag 12 december 2015