donderdag 17 december 2015

Schotland | Homo moet 18 maanden achter de tralies na pijpbeurt Hetero man

Schotland  –  Een 22-jarige homoseksuele man – Dale Everard – in het Schotse Dunfermline moet 18 maanden achter de tralies omdat hij een heteroseksuele man oraal bevredigde, terwijl deze dacht dat zijn vriendin dat deed. Daarnaast staat de dader vanaf nu geregi- streerd als 'zedendelinquent'.

Het slachtoffer ging vorig jaar met zijn vriendin een avond stappen. Ze maakten kennis met de homoseksuele man en met z'n drieën hadden ze een leuke avond. Na afloop ging de homo met het stel mee voor een afzakkertje.

Het 'slachtoffer' was dronken en viel op de bank in slaap, maar werd al gauw wakker omdat hij werd gepijpt, niet door zijn vriendin, maar door de homoseksuele jongen. De rechter oordeelde dat deze misbruik van de situatie had gemaakt. Heb ik één vraag: de dame in kwestie was er ook bij. Ik maak me sterk dat zij toch ook het één-en-nader moet hebben meegekregen. Treft haar geen blaam ?! Of was ook zij passed-out ?!

Zie ook:
Man in eigen huis oraal bevredigd door vreemde  /  Celstraf voor Homo na bevredigen Hetero  /  Homo de cel in na 'stiekeme' pijpbeurt

bronnen: Gay.blog.nl / Twitter.com - Metro Nieuws