dinsdag 11 augustus 2015

T–Pride | "De kleinste Gay Parade van Nederland in de Tilburgse Piushaven" ‼

Zet zondag 23 augustus 2015 in je agenda want dan is het tijd voor de 'T-Pride'. Dit is de kleinste Gay Parade van Nederland waar een aantal boten, gevuld met Travo's, aan meedoen.

Tussen 15:00 en 17:00 uur is het te doen in de Piushaven. De Gay Parade in Amsterdam kun je vanaf nu met een gerust hart overslaan, het is in Tilburg te doen. Ben je nieuwsgierig ?! Kom 23 augustus gezellig naar de Piushaven, het gaat een spektakel worden ‼

Ga naar de Facebookpagina van T-Pride voor meer informatie.

Zie ook:  
bronnen: GayOkay.nl / Tilburg.com / YouTube.com – Omroep TilburgUPDATE:  Géén T-Pride met botenparade in Tilburg → Géén vergunning voor T-Pride in Tilburg ‼
       
De T-Pride – het Tilburgse antwoord op de Amsterdamse Gay Pride – gaat niet door. Het evenement krijgt geen vergunning van de gemeente. 

De afwijzing zou te maken hebben met de veiligheid. Het Tilburgse alternatief stond voor 23 augustus op de planning. 

De organisatie van de T-Pride laat op Facebook weten in 2016 opnieuw een poging te wagen. "Volgend jaar komen we met een goed onderbouwd plan om de T-Pride professioneel op te zetten".

De T-Pride 'After Party' bij Café Peanuts (zie poster hieronder) gaat wel gewoon door ‼      Café Peanuts | "T-Pride (Pre) After Party"


bronnen: BD.nl - Brabants Dagblad / Tilburg.com