donderdag 13 augustus 2015

Amstelveen → Parkeerborden | Parkeerplaats 'alleen voor Gays' in Amstelveen

Gay.blog.nl   In Amstelveen staan voor een kledingzaak borden waarop staat dat een aantal parkeerplaatsen alleen voor gays bestemd is, op een bedrijventerrein in Westwijk. Danielle Panhuijsen van de bewust kledingwinkel is de bedenker van de borden. Ze wil elk seizoen 'iets geks voor haar klanten doen'.

"Mijn doel is dat de klant lachend en met plezier binnenkomt", zei ze op RTV Amstelveen. "De reacties zijn goed". Naast 'Only Gays' staan er nog meer borden, zoals 'Only Big Asses', 'Only Swingers', 'Only M.I.L.F.'s, etc. ‼

RTVNH.nl   Je kunt het humor vinden, of je zwaar beledigd voelen: "de parkeerborden voor een kledingwinkel in Amstelveen".

De parkeerborden maken geen uitzondering voor gehandicapten, maar wel voor bezoekers die bijvoorbeeld homo zijn of grote billen hebben. Danielle Panhuijsen, de bedenker van de borden, wil elk seizoen iets geks doen voor haar klanten: "Mijn doel is dat de klant lachend en met plezier binnenkomt".
          
Zie ook:
Amstelveen | "Parkeerplaatsen voor Homo's"  /  Kledingwinkel stunt met Homo-parkeerplaats  /  Parkeren alleen voor Homo's    
    
bronnen: Gay.blog.nl / RTVNH.nl – RTV Noord Holland / RTVA.nl – RTV Amstelveen / YouTube.com