dinsdag 23 juni 2015

Eindhoven - Rogier Warnawa | Mooiste man van de wereld komt uit Eindhoven

De 24-jarige 'Rogier Warnawa' uit Eindhoven is 'Men Universe 2015' geworden. Afgelopen weekend werd hij in de Dominicaanse Republiek benoemd tot mooiste man ter wereld.

Rogier won in mei de Nederlandse voorrondes. Afgelopen weekend nam hij het tegen 40 andere knappe mannen op uit de rest van de wereld.

Zondag werd hij tot mooiste man ter wereld gekroond. Op zijn Facebookpagina schrijft hij: "Ik wil iedereen bedanken die me gesteund heeft in de strijd, zonder jullie support was het niet gelukt. Nu eerst maar eens een borrel, cheers" ‼


bron: GayOkay.nl

                
Eindhoven - Rogier Warmawa – Men Universe Model | "Rogier verkozen tot Men Universe 2015"
     
De 24-jarige Rogier Warmawa uit Eindhoven is afgelopen weekend verkozen tot Men Universe 2015, een verkiezing voor mooie adonissen. De achtste editie van de Men Universe Model vond plaats in de Dominicaanse Republiek. In tegenstelling tot Mr. Universe hoeven de kandidaten niet hun spierballen te laten rollen, maar moeten ze 'gewoon' mooi zijn en iets zinnigs te zeggen hebben, net als bij de verkiezing van Mrs. Universe.

Warmama won eerder de Nederlandse voorronde voor mannen tussen de 18 en 30 jaar. Hij studeert management aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en bereikte het resultaat naar eigen zeggen door goede voeding en veel training. Volgens jaar vindt Men Universe Model plaats in Japan.

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com