dinsdag 15 maart 2016

USA - Wyoming - Gillette | "20-jarige Trevor pleegt zelfmoord na pesterijen" ‼

Trevor O'Brien    Een 20-jarige jongen heeft vorige week zelfmoord gepleegd, nadat hij meedogenloos gepest werd door klasgenoten. Trevor O'Brien, die naar school ging in de Amerikaanse stad Gillette, is vorige week dinsdagnacht dood gevonden in een park. 

Om half 11 in de avond heeft een vriendin van Trevor O'Brien hem opgegeven als vermist. Zij vertelde de politie dat zij het laatst met hem had gesproken toen hij zei dat hij in een evenementencentrum was  Toen de vriendin daar aankwam, vond zij Trevor's auto op de parkeerplaats ... maar Trevor was nergens te bekennen.De politie heeft de omgeving doorzocht en vond de 20-jarige jongen dood in het park. Trevor O'Brien, een getalenteerde zanger en een enorme fan van Sam Smith, werd herhaaldelijk gepest door zijn geaardheid  In december werd zijn auto al een keer vernield, toen hij bij zijn auto aan kwam, zag hij in grote letters "FLIKKER" op zijn auto geschreven. Volgens zijn familie deed niemand er iets aan en had Trevor het gevoel dat hij er alleen voor stond. Zo alleen dat hij zelfmoord als enige uitweg zag …

De lijkschouwer heeft zijn dood als zelfmoord bevestigd  Toch heeft de politie een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak om zoveel moge- lijk details rondom het incident te achterhalen. Het onderzoek is specifiek gericht op de geruchten rondom de haatmisdrijven die er voor hebben gezorgd dat Trevor O'Brien een einde maakte aan zijn leven.  

bronnen: OUT.tv / YouTube.com / Facebook.com – Trevor O'Brien