maandag 21 september 2015

UK – X-Factor - Chris & Gabriel | Schrijft Homokoppel X-Factor geschiedenis ?!

Een homokoppel in Engeland kan zomaar het eerst homokoppel worden die ooit X-Factor winnen. Chris Kennedy (28) en Gabriel Cabrera (32) treden op onder de artiestennaam "The Shures" en komen uit het Engelse plaatsje Milton Keynes. Ze leerden elkaar kennen na een ontmoeting op een 'karaoke website'.

Het stel vertelde aan juryleden Simon Cowell, Cheryl Fernandez-Versni, Rita Ora en Nick Grimshaw dat hun eerste ontmoeting niet zo leuk was. Gabriel bekritiseerde Chris bij één van zijn optredens. "Hij zei dat ik moest werken aan mijn vibrato, dit waardeerde ik niet zo erg", Aldus Chris.

Wanneer zij begonnen te zingen, creëerde zij bij heel het publiek én de voltallige jury een heus 'wow-effect'. Het paar zong een eigen vertaling van het nummer 'Love Me Like You Do' van Ellie Goulding. Ze kregen het zelfs voor elkaar om bij Simon Cowell, het meest kritische jurylid, een glimlach op diens gezicht te toveren.

Binnenkort start de befaamde bootcamp van X-Factor. Als het paar daar ook doorheen komt, bestaat de kans dat zij het eerste getrouwde homokoppel worden die X-Factor winnen.


bronnen: OUT.tv / YouTube.com