woensdag 23 september 2015

Amsterdam – HMH | "Mika haalde Paul de Leeuw op podium tijdens concert" ‼

Nederlands presentator Paul de Leeuw heeft dinsdagavond een verrassingsduet gezongen met zanger Mika in de Nederlandse Heineken Music Hall. De Leeuw zat rustig in de zaal voor een concertje van de zanger, toen die hem plots het podium opriep. Fans gingen daarbij volledig uit hun dak, terwijl Mika liet weten dat hij wraak nam voor de bierdouche die hij recent kreeg in Paul's nieuwe TV-programma Kun je het al zien ?!

"Hij is grof en hij flikt me geintjes, maar hij is mijn vriend", aldus Mika. De twee hebben al een tijdje een goede vriendschap. En dat begon allemaal toen de wereldster in 2012 meermaals te gast was in programma's van Paul de Leeuw. En recent wilde Paul ook dat de zanger kwam optreden in zijn eerste aflevering van het nieuwe zondagavond TV-programma: "Kun Je Het Al Zien", waarover je eerder bij HoLeBi.info al kon lezen. En in die eerste zondagavond show van De Leeuw moest Mika meedoen aan het eindspel waarbij hij bier over zich heen kreeg en op zijn beurt Paul mocht bespuiten met mayonaise.

Mika, steeds gehuld in peperdure kleding van Valentino en schoenen van Christian Louboutin, had tijdens zijn concert in de Nederlandse Heineken Music Hall nog een appeltje te schillen met de presentator. Duidelijk overvallen betrad De Leeuw het podium, waar hij eerst een paar grappen om zijn oren kreeg van Mika over zijn simpele kleding, waarna de twee een deels Nederlandse en deels Engelse versie van Mika's hit Stardust brachten, zoals het duo eerder ook al op de Nederlandse TV deed in de nieuwe zondagavondshow van De Leeuw.

Nadien sprak Mika nog lovende woorden over Paul. "Er zijn veel monsters in deze business. Maar als iemand een grote persoonlijkheid heeft en gek doet, maar dat wel allemaal echt is, is diegene juist geen monster. Daarom is Paul de Leeuw zo goed".' Bekijk hieronder een video van het duet tijdens het Nederlandse concert van Mika - en een video van het duet tijdens de nieuwe TV-show van Paul de Leeuw waarin ook het spel met het bier te zien is en Mika Paul bespuit met Mayo.

Zie ook:
Mika pakt Paul de Leeuw terug tijdens concert  /  Mika neemt wraak op Paul de Leeuw met verrassingsduet   
bronnen: HoLeBi.info / HLN.be / YouTube.com