maandag 13 juli 2015

UK - Zwitserland - Showbizz | "Het gaat niet goed met zanger George Michael"

In juni kon je bij HoLeBi.info lezen dat zanger George Michael al maanden is openomen in een dure privé kliniek in het Zwitserse Zürich. Men meldde toen in de media dat het zou gaan om een verslaving aan marihuana. Maar vandaag blijkt dat het om veel zwaardere drugs gaat en dat de zanger bijna dood was.

Volgens de vrouw van de neef van de zanger, Jackie Georgiou zit George Michael in de kliniek vanwege een verslaving aan crack en cocaïne. Daar bovenop gebruikte hij ook nog veel te veel alcohol en marihuana. Zijn hele familie vreesde voor zijn dood. "Hij was op een punt aangekomen dat hij helemaal stond te trillen en zei dat hij niet meer zonder kon. Er waren feesten waarbij hij instortte en mensen hem van de vloer moesten rapen. Hij werd wakker in zijn eigen braaksel. En hij was zo mager, zo ziek, niet te doen", aldus Jackie Georgiou. 

Er waren nog maar twee opties volgens de familie van de zanger: "sterven of gaan afkicken". De zanger zat in het verleden ook al enkele keren in een afkick kliniek voor zijn alcohol verslaving. George Michael had jarenlang een relatie met Kenny Goss. Die eindigde in 2011. Men vermoed door de zanger zijn verslavingen.

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com