dinsdag 11 juni 2013

Rusland verbiedt verspreiden 'Homoseksuele propaganda'


                               
Homoseksuele Propaganda  →  Het Russische lagerhuis heeft dinsdag vrijwel unaniem een wet aangenomen die het verspreiden van 'homoseksuele propaganda' verbiedt. Op het verschaffen van informatie over homoseksualiteit aan minderjarigen komt een boete te staan. Van de leden van de Staatsdoema stemden er 434 voor de wet. Eén parlementariër onthield zich van stemming. Er werd geen tegenstem uitgebracht.

De wet moet nog worden goedgekeurd door het hogerhuis. Daarna is het aan president Vladimir Poetin om de wet met zijn handtekening van kracht te laten worden.

Onder de nieuwe wet staat er een hoge boete op het verschaffen van informatie aan minderjarigen over homoseksualiteit of transgenders. Ook worden optochten als de Gay Pride verboden. Rusland zou voorts overwegen een adoptieverbod in te voeren voor burgers van landen waar het homohuwelijk is toegestaan.

Protest
Parlementariërs hebben de woorden homoseksuele propaganda in de wet afgezwakt tot 'propaganda over niet-traditionele seksuele relaties', waaronder voorstanders van de wet 'relaties die niet bevorderlijk zijn voor de voortplanting' verstaan.

In Moskou werden enkele tientallen activisten opgepakt, omdat ze voor de Staatsdoema wilden protesteren tegen de wet. De politie greep in toen voorstanders van de wet hun demonstrerende tegenstrevers begonnen te bekogelen met water en eieren. Op ruim een kilometer afstand werden betogers aangevallen door gemaskerde lieden.


bron: Algemeen Dagblad   


Rusland gaat officieel helemaal los op Homo's

Homohaat heeft de Russen ook te pakken. Daar is vandaag een wet door de Staatsdoema gepropt waarin het verspreiden van homo- seksuele propaganda aan minderjarigen wordt verboden. De zin 'homoseksualiteit bestaat en is een natuurlijk fenomeen' geldt hierbij als homoseksuele propaganda.

Feestjes als de Gay Pride worden ook verboden en de Russen zouden zelfs overwegen om adoptie van kinderen uit landen waar het homohuwe- lijk toegestaan is te verbieden. En omdat retrowetten uit de de middeleeuwen weer helemaal hot and happening zijn maken de Russen ook maar gelijk godslastering strafbaar. Dat alles in het kader van 'hoe meer vage, ruim te interpreteren wetten, hoe makkelijker dissidenten uit de weg kunnen worden geruimd'.

Dissidenten zoals homo's, die blijkbaar enorm staatsgevaarlijk schijnen te zijn. Wisten wij ook niet. Foto hierboven uit een serie over een
pro-gay protest in Moskou vandaag. Bah, mensen die elkaar liefhebben zonder dat je er last van hebt, het zou verboden moeten worden ‼  Uuuuuhhhhh .....

Zie ook:  Rusland keurt extreem Homofobe wet goed  /  Arrestaties na stemming anti-Homowet

bron: GeenStijl.nl