zaterdag 25 mei 2013

Zaterdag 25 mei t/m zaterdag 01 juni | Roze Week in Alkmaar


                   
De Roze Week in Alkmaar zal dit jaar gehouden worden van zaterdag 25 mei t/m zaterdag 01 juni. Coördinator Arjan Dijkman: "Het is goed om te zien dat Alkmaarse ondernemers, het COC en de gemeente Alkmaar zich met elkaar willen inzetten voor een roze week. De Roze Week Alkmaar is niet alleen een leuke festiviteit maar ook zeer belangrijk voor het uitdragen van een tolerante sfeer in Alkmaar en omgeving".

De gemeente Alkmaar steunt de Roze Week en zijn ook in 2013 weer hoofdsponsor. Voor het eerst zal tijdens de gehele roze week ook de regenboogvlag wapperen op het Alkmaarse stadhuis. Naast de 'hoofdact' (de grachtenparade op 01 juni) en verschillende feesten, zullen er diverse roze activiteiten worden georganiseerd.

Op de agenda staan een conferentie, een netwerkavond, roze films in Provadja en nog veel meer. Ook wordt er dit jaar weer een etalagewedstrijd gehouden onder de Alkmaarse winkeliers. Welke winkelier heeft de mooiste roze etalage ?!

Meer Informatie vind je op de Website van:  Roze Week Alkmaar   /   Facebook:  Roze Week Alkmaar   /   Twitter:  Roze Week Alkmaar


bronnen: GaySite.nl / YouTube





Zaterdag 25 mei t/m zaterdag 01 juni | Roze Week in Alkmaar

Diverse organisaties slaan de handen ineen om ook in 2013 weer een Roze Week Alkmaar te laten plaatsvinden. De Roze Week zal dit jaar gehouden worden van zaterdag 25 mei t/m zaterdag 01 juni.

Naast de 'hoofdact', namelijk de grachtenparade op zaterdag 1 juni, en verschillende feesten, zullen er vele diverse roze activiteiten worden ge- organiseerd, zoals een conferentie, een netwerkavond, roze films in Provadja en nog veel meer.

bronnen: KamKrant.nl / YouTube
        


                 

Roze Week Alkmaar 2013

Zaterdag 25 mei tot en met zaterdag 1 juni kleur Alkmaar opnieuw roze, tijdens de Roze Week Alkmaar 2013. COC Noord-Holland Noord, restaurant Café de Vestibule, de Alkmaarse Bed and Breakfast en de organisatoren van het Alkmaarse gay feest Super Sissy slaan de handen ineen voor een roze festijn in de kaasstad.

Hoogtepunt is de grachtenparade op zaterdag 1 juni. Een bonte stoet vletjes vaart door de grachten van Alkmaar naar het Waagplein. Daar gaat het feest door met live muziek en optredens van diverse artiesten. Daarnaast zijn er verschillende feesten en roze activiteiten, waaronder een conferentie, een netwerkBBQ, een fetisj feest en roze films. Vrijdag 24 mei opent zanger Jamai de kaasmarkt, de dag erop rijdt Mr. Gay Netherlands - Bobby de Vries - mee in een stoet door de binnenstad naar het Waagplein, waar de Roze Week Alkmaar om 16.00 uur wordt ge- opend.

Ook op zaterdag 25 mei begint om 10.00 uur een Roze Fietstocht. Zondag is er een historische stadswandeling en voor het eerst een gay fetish safe sex party: de Fetish Garage - start 15.00 uur. Woensdag 29 mei vindt een roze conferentie plaat en een netwerk BBQ. In theater Provadja draaien roze films. Ook is er dit jaar weer een etalagewedstrijd onder de Alkmaarse winkeliers: wie maakt de mooiste roze etalage ?!

Coördinator Arjan Dijkman: "Het is goed om te zien dat Alkmaarse ondernemers, het COC en de gemeente Alkmaar zich met elkaar willen in- zetten voor een roze week. De Roze Week Alkmaar is niet alleen maar een leuke festiviteit, maar ook zeer belangrijk voor het uitdragen van een tolerante sfeer in Alkmaar en omgeving". De gemeente Alkmaar steunt dit initiatief en is ook dit keer hoofdsponsor. Voor het eerst zal tijdens de gehele roze week ook de regenboogvlag wapperen op het Alkmaarse stadhuis.

Voor meer Informatie zie de Website van:  Roze Week Alkmaar

bron: Gay.blog.nl