donderdag 11 juni 2020

Florin Marin (27) krijgt £ 250.000 van overleden partner: Philip Clements (81)

Roemenië – Boekarest  →  Voormalig priester "Philip Clements" – die beroemd werd om zijn relatie met zijn 54 jarig jongere vriend – is overleden en laat zijn geld na aan zijn model toyboy lover van 27.

Het verhaal van het huwelijk tussen de '78-jarige ex priester' en zijn '24-jarige vriend' was groot nieuws. Veel mensen zagen de jongen als gold-digger en zagen geen echte liefde vanuit het jonge model. Niet zo gek als je de trouwvideo van de twee ziet. "Florin Marin" heeft tijdens de huwelijksplechtigheid weinig oog voor zijn nieuwe liefde.  Florin Marin erft een huis in Boekarest ter waarde van 100.000 pond en ook een levensverzekering van 150.000 pond.
                                                    

                                                              
De broer van oud priester Clements is woest: "Florin Marin is niets minder dan een gold-digger, die er op uit was om mijn broer 'te beroven' vanaf het moment dat ze elkaar leerde kennen. Nu heeft hij wat hij wil", aldus de broer tegen DailyMail.co.uk → MailOnline. Florin zelf reageert minder emotioneel: "Ik kan er niets aan doen dat hij mij zijn geld heeft nagelaten" ‼

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:
   Philip Clements (79) dakloos nadat zijn echtgenoot (24) hem het huis uit zet ‼ 
   Kent | Ex·Priester 'Philip Clements' (78) trouwt met zijn vriendje van 24 jaar ‼

bronnen: GayOkay.nl / YouTube.com / Facebook.com – GayOkay.nl