zaterdag 14 maart 2020

► Amsterdam · Corona | Veel afgelast - maar 'kleinere horeca' is meestal open ► Vanaf zondag 15 maart - 18.00 uur is alle horeca in heel Nederland gesloten

Amsterdam – 'Corona'  →  In verband met de Corona-maatregelen zijn samenkomsten van meer dan 100 mensen niet toegestaan, en wordt direct contact zoveel mogelijk afgeraden. Alle evenementen met 100+ bezoekers zijn afgelast.

Het advies geldt ook voor locaties waar meer dan honderd bezoekers komen zoals: musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. 

De Roze Filmdagen en het komende Amsterdam Bear Weekend gaan helaas daarom ook niet door. Ook gaat Furball vanavond niet door, en zul je tot de volgende editie moeten wachten op 9 mei. Sexparties staan momenteel ook on-hold.

De Roze Filmdagen en het Amsterdam Bear Weekend kijken wel naar data later in het jaar, zodat deze 'mooie evenementen' toch nog doorgang kunnen vinden, zij het op een later tijdstip.
                                       
Maar kleinere horeca, waar over het algemeen minder dan 100 man tegelijk aanwezig is, is vaak nog wel open. En juist nu hebben ze je support meer nodig dan ooit. Check alleen even voor je gaat of ze inderdaad open zijn.

Voor de laatste updates en richtlijnen rondom het Corona-virus / COVID-19 verwijzen we je door naar de websites van de gemeente en RIVM 


Update:  
   Nederland op slot | "Scholen, sportclubs en horeca dicht om Corona-crisis"  
   Alle scholen, café's en restaurants tot en met 6 april dicht om Corona-virus

bronnen: GayNews.nl / Facebook.com  Winq.nl