donderdag 30 november 2017

Groningen → Zaterdag 02-12-2017 | Nationaal 'COC Songfestival' in Groningen

Groningen – COC Songfestival    Zaterdag 02 december is het Grand Theatre in Groningen het bruisende toneel van het 23ste Natio- naal COC Songfestival.  Aan deze feestelijke liedjeswedstrijd voor COC-verenigingen wordt meegewerkt door Maggie MacNeal, Marga Bult, Dolly Bellefleur, Jacques d'Ancona en Koos van Plateringen.

Aan deze editie van het Nationaal COC Songfestival doen twaalf COC-verenigingen uit het hele land mee. Deze 12 zijn: Noord-Holland, Midden-Nederland, Amsterdam, Friesland, Zeeland, Leiden, Delft, Deventer, Eindhoven, Nijmegen, Groningen & Drenthe en Rotterdam.

Naast de strijd om de winst zijn er diverse optredens en uiteraard de welbekende puntentelling en intervalacts. De juryvoorzitter is niemand minder dan Jacques d'Ancona. Hij wordt bijgestaan door Dolly Bellefleur, Maggie MacNeal en Marga Bult. De laatste twee artiesten treden uiteraard ook op ‼ De presentatie van de avond ligt in handen van Koos van Plateringen, bekend van Shownieuws en Expeditie Robinson.
                                                   

                                                  
Het Grand Theatre in Groningen wordt helemaal roze getoverd voor deze speciale avond. De avond begint om klokslag 20.00 uur en rond de klok van 23.00 uur is de winnaar van het 23ste Nationaal COC Songfestival bekend.

Kaarten zijn / waren verkrijgbaar via de website van het:  Grand Theatre  →  Helaas helemaal UITVERKOCHT ‼

Afterparty in het Platformtheater
Na afloop is er een spetterende afterparty georganiseerd in het Platformtheater.  Tijd om te feesten met deelnemers, gasten en iedereen die maar wil. Miss Travestie Holland 2016 NIKI TODAY komt optreden. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar aan de deur vanaf 23.30 uur en kosten € 5,- / stuk Bezoekers van het evenement in het Grand Theatre hebben op vertoon van hun ticket gratis toegang.

Meer informatie en het laatste nieuws over alle feestelijkheden en de deelnemers is te vinden op de Facebookpagina van het COC Songfestival ‼
                                          
                                           

Zie ook:
bronnen: COC.nl / YouTube.com / Facebook.com – COC.nl → COC Nederland


        Het laatste nieuws vind je op de Facebook-pagina van:  COC Songfestival 2017