zaterdag 2 januari 2016

PowNed - Niet Lullen Maar Poetsen | Mannen mogen best 'een beetje Gay' zijn

Televisie - PowNed Niet lullen maar poetsen  →  Ken je Koen al ?!  Koen van Koen en Gigi  Koen en Gigi van Niet lullen maar poetsen, elke dinsdagavond op PowNed. Koen is leuk. Iedereen vindt Koen leuk, ook mannen, zelfs al is hij ontzettend gay.

Überhetero Rutger Castricum (de verschrikkelijke) kan hem wel opvreten. Thierry Baudet (net zo über, bijna even verschrikkelijk) kan bij Stu- dio PowNed zijn ogen niet van hem afhouden. Want Koen is niet alleen leuk maar ook mooi. En sexy. Niet zoals: "ziet er goed uit". Daar is bij een man niet meer voor nodig dan tanden poetsen, haar kammen en een pak aantrekken. En niet te vergeten een geurtje om mannenluchtjes te bestrijden.

Koen heeft veel meer in huis en dat weet hij. Mooi koppie, leuke haartjes, strak lijf. Een lekker joch op de manier waarop Doutzen Kroes en Kim Feenstra lekkere meiden zijn. En toch alweer 23, de leeftijd waarop de meeste mooie jongens allang lelijke mannen geworden zijn. Koen doet er alles aan om een lekker ding te blijven. Minstens zoveel als Doutzen en Kim. Misschien wel iets teveel. Botox heeft die jongen echt nog niet no- dig.

Het is grappig om te zien hoe lief Rutger tegen hem doet en hoe Thierry zijn versiertrucjes voor vrouwen op hem loslaat. Zonder resultaat ove- rigens, ga nog eens beweren dat homo's niet kieskeurig zijn. Koen is ook schattig, dat heeft hij gemeen met zijn 'zusje' Gigi. Koen en Gigi zijn geen lovers, ze hebben elkaar wederzijds als zusjes geadopteerd. Zusjes ja, geen broertjes, want Gigi is net zo gay als Koen en even schattig. Broertjes stompen elkaar tegen de schouder als teken van affectie, gaan samen vissen, voetballen, bierdrinken. Gigi en Koen drinken champag- ne, eten oesters bij wijze van ontbijt en lunch, maken zich niet onnodig vies en lopen alle feestjes af. Geen feestjes waar bier gedronken wordt, en alleen feestjes die ertoe doen. Net als Paris Hilton. Gigi is alleen een beetje minder mooi dan Koen, maar dat zie je vaak. Bij vriendinnen.

Niet lullen maar poetsen gaat volgens Powned over jonge rijke hardwerkende Rotterdammers. Kees Jan is er ook zo eentje. De enige man van het stel doorzetters die niet homo maar hetero is. En dan weet je het al. Zo’n praatjesmakende blaag. Maar wel pronken met de Ferrari van zijn vader. Kees Jan is zo’n haantje die de haantjes in andere mannen naar boven haalt. Je wilt hem overtroeven, een dikkere auto rijden dan hij, hem op het voetbalveld met een smerige tackle onderuit halen, hem in elkaar slaan als je hem in een stil straatje tegenkomt en er geen getui- gen zijn. Een ettertje dat je niet als broertje wilt, en al helemaal niet als zusje.

Met Kees Jan wil je de strijd aan, met Koen en Gigi ga je chillen zoals met vriendinnen. Moeiteloos ontwapenen ze Rutger, wat nog geen politi- cus gelukt is. Hij laat zich zelfs aanleunen dat ze hem Ruth noemen, alsof hij het derde zusje is. Als politici zich wat gayer zouden gedragen, hadden ze geen kind aan Rutger. En niet alleen politici. Een beetje gay durven zijn, dat zouden meer mannen moeten doen.

Zie ook:
Koen & Gigi | "Geluk zit echt niet in een broodje krab"  /  Koen en Gigi in eigen 'realityserie' ‼  /  Hoe weet ik of mijn vriend Gay is ?!  

bronnen: HoeMannenDenken.nl / YouTube.com