vrijdag 1 januari 2016

VS – Franco – Straight James / Gay James | "Het Gay-boek van James Franco"

USA - James Franco  →  Je zal wel denken: "Een gay-boek ?!  Hoe kan een boek nou gay zijn" ?!  Acteur James Franco schreef een boek genaamd Straight James / Gay James waarin hij zijn homoseksuele zelf interviewt.

Franco ken je uit films zoals Spider-man of Oz: The Great and powerful. Maar wat je waarschijnlijk niet weet, is dat hij mede door zijn studie Engels ook goed kan schrijven. Het boek is een roman met een bundel van gedichten waarin hij vertelt over zijn publieke en privΓ© persona's. Onderwerpen zoals het leven van een acteur, seksualiteit en identiteit komen aan bod. In het boek houdt hij ook een interview met zijn homo- seksuele zelf en vraagt hij op de man af: "Ben je nou homo of wat" ?!

De 37-jarige acteur is een grote supporter van de LHBT-gemeenschap, mede door zijn rollen in films. Zo speelde hij in I Am Michael en Milk een gay activist en in Howl nam hij de rol van poΓ«et Allan Ginsberg op zich. Franco speelt in de nieuwe film King Cobra Bryan Kocis, een por- noproducent die vermoord wordt.

"Straight James / Gay James" komt 1 januari 2016 uit ‼


bronnen: MetroNieuws.nl / Instagram.com