dinsdag 25 augustus 2015

Engeland – 1D - Showbizz | "Waarom gaat One Direction tijdelijk uit elkaar" ?!

Gisteren is bekend geworden dat One Direction 'tijdelijk' uit elkaar zal gaan en de boys geen optredens meer zullen geven. Op Twitter worden naast talloze tienermeisjes, ook aardig wat homo's gek van dit nieuws. Wat zou toch de achterliggende gedachte zijn van hun 'break-up' ?!

Volgens sommige fans zou het zo maar eens kunnen zijn dat de band eindelijk 'uit de kast' komt.

Harry, Liam, Louis en Niall zullen zich volledig richten op hun solo-carrière en zullen niet met het 5e 1D-album op tournee gaan. Naar verluid zullen ze vanaf maart 2016 in ieder geval voor een jaar geen optredens gaan geven.

De Britse krant 'The Sun' citeert een woordvoerder van One Direction die meldde dat de jongens "op zijn minst een jaar de tijd hebben om aan eigen projecten te werken" en verder dat er "absoluut geen kwaad bloed tussen hen" te betreuren valt.

De woordvoerder zei verder: "Het betreft absoluut geen volledige stopzetting en ze hebben de volle intentie om in de toekomst op enig moment terug samen op te treden. Maar voor het moment is dit het einde en zullen zij uit elkaar gaan aan de top van werelds meest populaire muziek act".

Sommige fans zijn het daar niet mee eens en gaat de band uit elkaar om eindelijk hun liefde voor elkaar te kunnen uiten. In het bijzonder wordt er geroddeld dat de grootste favoriet van de band, 'Larry Stylinson' eindelijk uit de kast zal komen.

Wat is volgens jou dé rede dat 1D uit elkaar gaat ?!

Zie ook:  
bronnen: OUT.tv / TheSun.co.uk / YouTube.com