zondag 26 juli 2015

Syrië – Palmyra – Islamitische Staat | IS gooit weer twee Homo's van gebouw

Terreurbeweging Islamitische Staat heeft afgelopen donderdag weer twee homoseksuele mannen ter dood gebracht. In de Syrische stad Palmyra werden twee mannen van rond de 25 jaar van een hoog gebouw gegooid in het centrum van de stad. Omstanders stenigden de twee. 

Afgelopen maanden werden naar schatting al meer dan honderd homoseksuelen ter dood gebracht in het door terreurbeweging IS overheerste Syrië. Ze werden verdacht van homoseksuele handelingen, voor een tribunaal gebracht, volgens de sharia-wetgeving veroordeeld en op gruwelijke wijze omgebracht.

De terechtstelling donderdag vond plaats in de stad Palmyra, gelegen in het centrum van Syrië. Palmyra, bijgenaamd Stad van Duizend Zuilen, is een zeer belangrijke archeologische locatie en werd in mei van dit jaar geheel ingenomen door IS. 

Sindsdien geldt er de sharia-wetgeving die onder meer voorschrijft dat mannen die zich schuldig maken aan homoseksuele handelingen direct met het hoofd naar beneden van een hoog gebouw gegooid moeten worden. De terreurbeweging brengt vaak zelf beelden van de terechtstelling naar buiten als afschrikmiddel. Op de niets verhullende foto's en video's is tot in detail te zien hoe de slachtoffers, meestal geblinddoekt en vastgebonden aan handen en voeten, vermoord worden.

Zie ook:  IS executeert opnieuw Homo-mannen op brute wijze  /  ISIS laat kinderen toekijken bij executie van vermeende Homo

bronnen: GaySite.nl / DailyMail.co.uk / YouTube.com


      ◄  Let op ‼  Deze video bevat schokkende beelden ‼