zaterdag 11 april 2015

Utrecht | PANN organiseert Pre-borrel voor nog 'In de Kast' zittende jongeren

Om het coming out proces van homo-jongeren te bevorderen organiseert PANN enkele keren per jaar een Pre-Borrel. Tijdens deze laagdrempelige borrel kunnen homo-jongeren kennis met elkaar maken om daarna samen naar PANN te gaan, dit onder begeleiding van 2 of 3 PANN vrijwilligers.

PANN heeft al enkele geslaagde edities mogen organiseren en 18 april is de volgende Pre-Borrel. Meer informatie over de Pre-Borrel kunt u hier vinden: http://pann.nl/events/projecten/1804-pre-borrel.

Over PANN
Stichting PANN is een Utrechtse homo-jongeren-organisatie en is in 1969 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homo-jongeren in Nederland. PANN organiseert zo'n 30 evenementen per jaar in Utrecht en de rest van Nederland voor LHBT-jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast verzorgt en subsidieert PANN ook maatschappelijke activiteiten om de homo-emancipatie te bevorderen.

De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. In 2013 was PANN de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke 'Roze Zaterdag' in Utrecht met ruim 55.000 bezoekers.

bronnen: KamKrant.nl / PANN.nl / YouTube.com