woensdag 15 oktober 2014

RTL Boulevard – Maastricht | "Albert Verlinde en Onno Hoes gaan scheiden" ‼


Albert Verlinde en Onno Hoes hebben besloten om hun relatie te beëindigen. Dat laten ze weten aan "RTL Boulevard".
 
Albert Verlinde en Onno Hoes leggen uit: "We hebben 22 geweldige jaren samen gehad. De laatste jaren is er zoveel veranderd in ons leven dat we langzaam maar zeker uit elkaar zijn gegroeid".
 
"Ondanks dat we nog steeds de beste vrienden zijn, hebben we na lang en veel praten er toch voor gekozen apart van elkaar door te gaan. Hoe moeilijk, verdrietig en zwaar die beslissing ook is".
 
"We hebben allebei het gevoel dat we gelukkiger worden als we elkaar loslaten. We gaan niet met ruzie uit elkaar en zullen dus nog vaak samen te zien zijn, maar dan als goede vrienden. We gaan nu ieder onze eigen weg".
 

bron: RTL·Nieuws.nl / Zie.nl

Maastricht - Showbiz | "Onno Hoes en Albert Verlinde gaan scheiden"

Presentator Albert Verlinde en burgemeester van Maastricht, Onno Hoes, gaan uit elkaar. Dat meldt RTL Boulevard op zijn website.
 
Het koppel was 22 jaar samen. Volgens Onno en Albert is er de laatste jaren veel veranderd in hun leven en begonnen ze langzaam uit elkaar te groe- ien. De twee gaan zonder ruzie uitelkaar.
 
"We hebben allebei het gevoel dat we gelukkiger worden als we elkaar loslaten", aldus Onno en Albert. Eind vorig jaar doken er foto's op waarop Onno Hoes met een andere man stond te zoenen (zie onderstaande video's). Verlinde en Hoes lieten toen weten dat hun relatie onder druk stond. Albert Verlinde laat vanavond in "RTL Boulevard" weten dat dit niet de reden is van de scheiding. Vooral de carriere's en de afstand tussen de twee heeft er voor gezorgd dat de relatie uiteindelijk niet werkte.
 
Albert, die in Boulevard zichtbaar aangeslagen was, laat wel weten dat ze beste maatjes blijven.

Zie ook:  Albert Verlinde en Onno Hoes gaan uit elkaar  /  Albert en Onno gaan scheiden  Onno Hoes zoenend gespot in hotel-lobby

bronnen: GayOkay.nl / YouTube.com