donderdag 31 juli 2014

UK - NL ‼ | "Diva 'MayDay' date stiekem met 'Jason Orange' van Take That" ‼

Het was al een tijdje een publiek geheim, maar vandaag heeft ze er dan toch openlijk over gepraat in Het Parool: "De Amsterdamse Drag Diva 'MayDay' heeft twee zomers gedate met Take That-lid Jason Orange".
Nadat MayDay de band tegenkwam in de iT, destijds de meest bekende gayclub van Amsterdam en misschien wel heel Europa, besloot ze Jason Orange aan te spreken. Met een glas met wodka en jus d'orange in haar hand. "Heel cheesy, maar we raakten aan de praat", aldus MayDay. De nacht eindigde op Oranges hotelkamer in het Americain hotel, en het bleef niet bij een nacht. "Twee zomers lang zagen we elkaar af en toe, in het geheim. Hij was mijn eerste zomerliefde", vertrouwt MayDay aan Het Parool toe.
Ondanks het feit dat haar grote geldbedragen werden geboden, heeft ze er niet eerder in de media over gepraat. "Toen 2 jaar geleden 'The Sunday Mirror' een interview wilde, boden ze dertigduizend euro. Dat heb ik niet gedaan". Orange is niet openlijk homoseksueel en nooit erg open geweest over zijn privé-leven, hoewel hij wel gedate zou hebben met Britse bekendheden als Catherine Tate en Lulu.
bronnen: Gay.nl / Parool.nl / YouTube.com