woensdag 5 juni 2024

Poink – voor Vrouwen die van Vrouwen houden | "Poink – Lenny – Noodkreet"


Lieve allemaal,

Na meer dan 14 trouwe jaren heb ik besloten m'n werk binnen organisatie 'Poink' neer te leggen. Dat is een ingrijpend besluit waar-door de organisatie 'Poink' in zwaar weer lijkt te komen. Dus ik doe bij deze graag een oproep

Er is zondag een werkgroep ontstaan die wil kijken of Poink door kan gaan als stichting ‼  Deze werkgroep wil mensen bij elkaar brengen die samen de schouders eronder willen zetten.

Wil je jouw hulp aanbieden aan Poink, mail dan naar Henny via PoinkPostRedactie@gmail.com. Ik zit zelf níet in de werkgroep, aangezien ik écht ga stoppen. Het is nu tijd voor anderen om het stokje over te pakken.

Dus heb jij hart voor Poink en kun je écht iets betekenen en dat waarmaken, mail dan deze werkgroep, maar doe dat uiterlijk 21 juni.

Poink stopt in huidige vorm per 12 juli, tenzij zich voldoende mensen melden ‼

De werkgroep zoekt voor Poink bestuursleden – voorzitter, penningmeester, secretaris. Ook ICT of kascommissie of Facebookgroepbeheer is nodig ‼ En natúúrlijk ook mensen die goed kunnen coördineren voor coördinatie activiteiten of coördinatie vrijwilligers.

Kén je mensen die zich graag in willen zetten voor Poink, laat ze dan mailen. Want als ik stop, kan Poink écht doorgaan, maar dan wel met velen.

Groet, Lenny
                                  
Poink organiseert activiteiten voor Vrouwen die van Vrouwen houden (LHBTIQ+, 25+) in de regio Arnhem en Nijmegen én online om elkaar op een ongedwongen manier te ontmoeten.

Bekijk dit bericht online:  PoinkPost → Noodkreet ‼

bronnen: Poink.info → PoinkPost / YouTube.com