dinsdag 11 juni 2024

Hengelo – Prijs op hoofd maakt 'Tukkertje Sterre' bang | "Dit moet stoppen" ‼



2000 euro wordt er op Telegram uitgeloofd voor wie "Tukkertje Sterre" zwaar lichamelijk letsel toebrengt en daarvan een filmpje als bewijs aanlevert ‼

Sterre's adres staat er bij. "Heb jij niets te verliezen en wil je snel cash ?!  Hier kun je deze dikke Homofiel vinden". "Deze waanzin moet stoppen" ‼, vindt Sterre zelf.

De Hengelose zegt nog nauwelijks de straat op te durven. Twee mislukte pogingen om haar te grazen te nemen zijn op beeld vastgelegd.

In maart werd Sterre in het centrum van Hengelo klemgereden door, volgens haar, vier leden achter Telegramgroep LooijKartel Highlights. "Ik heb ze 'met pepperspray van me af weten te houden' ‼  Ze zijn vervolgens doorgereden naar de politie en hebben aangifte tegen mij gedaan. Daarop heb ik een dag vast gezeten".
                                          
        
                                      
Opmerkelijk want Looijkartel (zonder de toevoeging Highlights) werd vorig jaar van Instagram verwijderd na jarenlange stalking van de Hilversumse YouTuber Bradley van Dijk, waarbij zelfs de grafsteen van Van Dijks overleden broertje werd beklad ‼  De eis van het Looijkartel was dat Bradley van Dijk offline zou gaan.

Er werden destijds naar aanleiding van de kwestie 7 leden opgepakt van deze "Telegram-groep", die door het Openbaar Ministerie werd aangemerkt als criminele organisatie.

Lees verder op de website van Tubantia.nl:  Prijs op hoofd maakt Hengelose 'Tukkertje Sterre' bang | "Dit moet stoppen" ‼

Zie ook: