donderdag 21 december 2023

TV - NPO3 - 21.25 uur | Docu: "Rikkie Kollé, de mooiste vrouw van Nederland"

Televisie – Kijk·Tip – Vanavond – NPO3    In een unieke documentaire wordt Rikkie Kollé → Miss Nederland 2023 ← gevolgd op haar weg naar het wereldpodium in El Salvador ‼

Daar doet Rikkie Kollé een gooi naar de titel van "Miss Universe" ... met alle werkzaamheden, verplichtingen en voorbereidingen die dat met zich meebrengt.

Rikkie Kollé is in juli 2023 de allereerste Trans-vrouw die wordt gekroond tot Miss Nederland. Maar naast lof krijgt de 22-jarige Rikkie opvallend veel onbegrip en haatreacties over zich heen. Gelukkig hebben die haar alleen nóg maar meer gesterkt in haar missie: een voorbeeld zijn voor jonge Trans-personen en het normaliseren van Genderdiversiteit.
                                                                   
                                      
Rikkie Kollé en de mensen om haar heen delen de mooie, maar ook kwetsbare verhalen die haar hebben gemaakt tot de sterke vrouw die ze nu is. De documentaire schetst een beeld van haar leven, ontwikkeling en drijfveren.

"Rikki Kollé, de mooiste vrouw van Nederland" is donderdag 21 december 2023 te zien om 21.25 uur op NPO3.

Zie ook:
Rikkie Kollé, de mooiste vrouw van Nederland  /  Rikkie Kollé, de mooiste vrouw van Nederland  Rikkie Kollé → Wikipedia ‼ 

Extra:  

Eerder geplaatste artikelen met betrekking tot "Rikkie Kollé" op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: RozeGolf.net / YouTube.com / Facebook.com – Roze Golf.net