zondag 15 januari 2023

België | Gustaph gaat voor België naar het 'Eurovisie Songfestival' in Liverpool



België  –  Gustaph zal België vertegenwoordigen op het 67ste Eurovisie Songfestival in Liverpool. Met de song "Because Of You" wist hij de kijkers thuis en de jury het meest te overtuigen in de preselectie "Eurosong 2023" live vanuit Paleis 12 ‼  Gustaph / Stef Caers kreeg 121 punten van de vakjury en 157 van het stemmende publiek, in totaal 278 punten ‼

Gustaph, dat is Stef Caers (42) uit Antwerpen. In de preselectie Eurosong 2023 koos hij voor 'Because Of You', een positieve strijdsong over aanvaarding van jezelf en zijn wie je bent. De 'You' staat voor je zelfgekozen familie, die je ondersteunt en versterkt in het leven. Dat kan je familie zijn, maar evengoed je beste vriend of je partner. Kortom: alle personen die je in het leven gemaakt hebben tot wie je bent.

"Because Of You" is geschreven door Gustaph samen met Jaouad Alloul, ook een Queer artiest. De producers zijn van het nummer zijn Gustaph en Willem Vanderstichele.

Lees verder op de website van GayLive.be:  "Gustaph gaat voor België naar het Eurovisie Songfestival in Liverpool" ‼
                                  
                                    
Zie ook:
Gustaph gaat naar Eurovisie Songfestival voor België    Gustaph zal België vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 
Cultzanger 'Gustaph' gaat naar Eurovisie Songfestival voor België   België | "De 'Eurosong'-kandidaten gewikt en gewogen"

Kijk voor meer artikelen over "Gustaph - België - Eurovisie Songfestival" op:  Google.com  ‼ 

Eerder geplaatste artikelen met betrekking tot "Eurovisie Songfestival 2023" op GayNieuws.blogspot.com ‼

bronnen: GayLive.be / YouTube.com / Facebook.com – GayLive.be