zondag 1 maart 2020

'Lady Gaga' releaset eerste single 'Stupid Love' van haar nieuwe album 'LG6' ‼

Lady Gaga  →  Na vier jaar komt 'Lady Gaga' weer met een regulier studioalbum. De afgelopen tijd had ze haar eigen residence in Las Vegas, kreeg ze een Oscar-nominatie voor haar rol in 'A Star Is Born' en won ze een Grammy voor de hitsong uit die film, 'Shallow' ‼

Nu is ze terug met 'de eerste nieuwe single' van wat in de volksmond LG6 is gaan heten. Het voelt een beetje alsof Lady Gaga een stap terug in de tijd zet, want 'Stupid Love' past als een handschoen tussen 'Bad Romance' en 'Born This Way'. De video is gemaakt door Daniel Askill en doet een beetje denken aan het Burning Man-festival.
                                                                           

                                                    
Roze cyberpunk-mensen in een "Burning Man"achtige woestijn, zo ongeveer omschreven we de look van Lady Gaga in haar 'Stupid Love'-video. Nu laten we je een making-of zien van de video, gefilmd op 'iPhone'   Mooi om te zien wat voor techniek er allemaal komt kijken bij het maken van een video. Drones, een compleet team dat de looks van de verschillende tribes creëert. Had best wat langer mogen duren, deze video.
                                                                             

                                                                             
Zie ook:  
Lady Gaga – Site   Lady Gaga helemaal terug met nieuwe single 'Stupid Love' | "De videoclip is gefilmd met een iPhone" 
bronnen: Winq.nl / YouTube.com / Twitter.com  Lady Gaga