donderdag 9 mei 2019

Calvin Klein gaat voor diversiteit met Pose-actrice Indya Moore en Troye Sivan

Calvin Klein - I Speak My Truth    'I Speak My Truth' is de naam van de nieuwe campagne van Calvin Klein. In de bijbehorende video zijn de Transgender Pose-actrice Indya Moore, zanger Troye Sivan en een keur aan andere artiesten te zien.

Calvin Klein heeft voor zijn nieuwe campagne een blik artiesten opengetrokken. Op de muziek van Billie Eilish 'Bad Guy' zie je hoe zangeres Billie Eilish zelf - Troye Sivan, Shawn Mendes, Indya Moore, A$AP Rocky, Bella Hadid, Chika, Noah Centineo, Kendall Jenner, Kevin Abstract en Yoo Ah-in allemaal vertellen over hun waarheid. Het thema van de campagne luidt dan ook "I Speak My Truth".

Opvallend is de diversiteit van de sterrencast. In de video is te zien hoe 2 mannen elkaar omhelzen. Nadat de video was gelanceerd, schreef de Transgender Pose-actrice Indya Moore op Instagram: "Deze campagne is niet alleen historisch, maar gaat over het doorbreken van gewoontes".

Update:  Ook 'Shawn Mendes' gaat uit de kleren voor Calvin Klein ‼  /  Ohlala. 'Shawn Mendes' gaat uit de kleren voor Calvin Klein ‼

bronnen: Winq.nl / YouTube.com