vrijdag 10 november 2017

VS | Wat gebeurt er als je 3 Rednecks naar een 'Gay Naturistenkamp' stuurt ?!

Drie mannen uit het conservatieve zuiden van de VS kregen een opdracht:  neem een kijkje in een naturistenkamp voor Gays.  Wat ze niet doorhebben is de betekenis van het woord 'naturist'. En als ze erachter komen …

  'Trae Crowder' is de naam van een YouTuber die bekend staat als 'The Liberal Redneck' ‼  Vorig jaar sprak hij zich uit tegen een wet waarin Transgenders werd gesommeerd naar het toilet te gaan van het geslacht waarin ze geboren zijn. Sindsdien heeft 'Trae Crowder' een schare fans opgebouwd onder liberale Amerikanen.
                                        
                                 

De website Funny or Die vroeg hem om samen met twee andere stand-up comedians, Corey Ryan Forrester en Drew Morgan, op te treden op een naturistencamping voor Homo's ‼  Of het een grap is weten we niet helemaal zeker - maar aanvankelijk gaan de heren ervanuit dat het woord 'naturist' iets conservatiefs betekent.

Als ze erachter komen staan ze voor een dilemma: gaan ze door of niet ?!  Willen ze geconfronteerd worden met al die blote piemels ?!  En is naakt volleyballen wel 'n goed idee - met ballen die alle kanten opvliegen ?!  Uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat naturisten ook maar gewoon men- sen zijn.

bronnen: Winq.nl / Facebook.com - Winq.nl / YouTube.com