dinsdag 17 oktober 2017

Amerika - Cher - Showbizz | "Cher speelt mee in de nieuwe 'Mamma Mia'-film"

Cher  –  "Mamma Mia, Here We Go Again" ‼  Het is de naam van het vervolg op de razend populaire musicalfilm 'Mamma Mia', waarin Meryl Streep al zingend de hoofdrol speelde. Ze krijgt er nu een flinke concurrent bij, in de vorm van Cher.

Het is alweer een tijd geleden dat we Cher zagen acteren. Haar laatste rol speelde ze naast Christina Aguilera in 'Burlesque' en we moeten hele- maal terug naar 1990 voor een echte filmhit: dat was 'Mermaids'.

Nu is bekendgemaakt dat Cher meespeelt in Mamma Mia, Here WeGo Again. Momenteel is ze in Londen om de choreografie te oefenen van twee nummers die in de film te zien zijn.
                                   

                                        
Naast 'Cher' zijn Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Julie Walters, Amanda Seyfried, Dominic Cooper en Christine Baranski in de film te zien. "Cher is ons geheime wapen", vertelde een producent aan de Daily Mail. "We verklappen verder niets over haar rol".

De film verschijnt op 20 juli 2018 in de bioscopen, tien jaar na het eerste deel.  In de film zullen wederom bekende 'ABBA'–hits te horen zijn.  Deel twee is geschreven en geregisseerd door Ol Parker, die bekend werd met 'The Best Exotic Marigold Hotel'.

Zie ook:
bronnen: Winq.nl / DailyMail.co.uk / Twitter.com – Cher / Facebook.com – Winq.nl