zaterdag 16 september 2017

University of Pennsylvania | Onderzoek wijst uit: Kale mannen aantrekkelijker


Amerika    Begint het haar van je hoofd te verdwijnen ?!  Gooi die cafeïne shampoo dan meteen weg ‼  Onderzoekers aan de Univer- siteit van Pennsylvania tonen namelijk met een nieuwe studie aan dat mannen meer aangetrokken zijn tot mannen zonder haar.

Er werd een groep samengesteld van verschillende jongens en mannen en aan hen werd gevraagd of zij meerdere foto's wilden beoordelen op basis van aantrekkelijkheid, zelfverzekerdheid en dominantie ‼  Op de foto's waren verschillende mannen met en zonder hoofdhaar te zien, wat de onder- vraagden echter niet wisten was dat dat zij telkens dezelfde mannen zagen, alleen was 't haar weg gephotoshopt.  In elke categorie hebben de kale mannen gewonnen, en dat bij elke foto.

Maar hoe kwamen ze dan tot dat oordeel ?!  De meeste ondervraagden zeiden dat kale mannen veel groter leken en ook een stuk sterker oogden. Verder waren ze er van overtuigd dat de mannen zonder haar succesvoller zijn op werk en financieel niveau.  Stop dus met 't uitgeven van geld om kaalheid tegen te gaan en laat de natuur haar werk doen, tenminste als je de onderzoekers moet geloven.


bronnen: OUT.tv / Facebook.com – OUT.tv