donderdag 1 september 2016

Nieuwe (kinder) video van Olly Pike - Dit keer over Religie & Homoseksualiteit

Groot-Brittannië  Pop'n'Olly  →  De Britse Olly Pike, bekend van zijn leuke kinder en jongeren video's, waarbij hij af en toe de bege- leiding krijgt van Pop the Balloon (een sprekende ballon) heeft weer een nieuwe video. Dit keer gaat 't over "Religie & Homoseksua- liteit"   In de video's van Olly Pike leren kinderen van over de hele wereld over HoLeBi's en Transgenders
                                    
  
                                   
Eerder dit jaar kon je bij HoLeBi.info lezen over de video van Olly Pike over 'n prins die niet wilde trouwen met een meisje, maar met een jongen. En vorig jaar kon je bij HoLeBi.info lezen over de video van Olly Pike met een transgender sprookje.
                           
        
                                       
En dan is het nu tijd voor de nieuwste video van 'Olly Pike' ‼  Dit keer gaat het over 'Religie en Homoseksualiteit'.  In deze animatie video legt Olly Pike uit dat God houdt van alle HoLeBi's, Transgenders, Interseksuelen & Hetero's ‼  De video is trouwens gemaakt 'als reactie' op een video die eerder dit jaar verscheen vanuit de Jehova gemeenschap waarin men kinderen leerde dat homoseksualiteit fout is.

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com