woensdag 17 februari 2016

Stephen Fry en Elliot Spencer verlaten de UK ... en verhuizen naar Los Angeles

Stephen Fry, 58, en zijn echtgenoot Elliot Spencer, 28, gaan het Verenigd Koninkrijk achter zich laten. Het nieuws werd verspreid door Spencer die liet weten dat het koppel naar Los Angeles gaat verhuizen. 

Stephen Fry zou zich meer willen gaan toeleggen op acteren in films en series en op het schrijven van verhalen. Ook zou hij meer willen genieten van zijn wat oudere dag en zijn kersverse echtgenoot. Eerder stopte Stephen Fry al met het presenteren van de komische kennisquiz QI. Na der- tien jaar vond hij dat het genoeg was geweest.

Zeer recent lag Stephen Fry nog onder vuur op Twitter nadat hij een grapje had gemaakt over zijn goede vriendin, kostuumontwerpster Jenny Beavan tijdens de uitreiking van de BAFTA Awards   Toen Beavan haar award, die ze kreeg voor de kleding in de film Mad Max, in ontvangst kwam nemen, gekleed in een zwarte leren jas met wit T-shirt onder, grapte Fry: '"Je moet wel een heel groot kostuumontwerper zijn als je ver- kleed als zwerver naar een prijzengala komt".

Daarna kwam er veel negatieve kritiek op de opmerking van Stephen Fry vooral op Twitter kreeg Fry de wind van voren. Een columnist van de Telegraph noemde Fry zelfs een sexist en zei bovendien dat hij bezorgd was over het feit dat zoveel homo's vrouwenhaters zijn. Fry verdedigde zichzelf nog maar de haat berichten bleven komen waarna hij besloot zijn Twitter account te sluiten. 

Ondertussen reageerde Jenny Beavan zelf op het gebeuren en zei ze: "We zijn al heel lang goede vrienden en ik ben helemaal niet boos om zijn opmerking, we kennen elkaar goed, verder wil ik het er niet meer over hebben, want het zorgt alleen maar voor meer discussie en gezeik dat nergens toe dient".


bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com