zaterdag 16 januari 2016

Duitsland – 'Clash' | "Boze immigranten proberen Transseksuelen te stenigen"

Duitsland – Dortmund  →  Een clash van totaal verschillende waarden ?!  Dit is het ... ‼

Wie wil zien hoe 't Westen en veel immigranten die naar het Westen komen in twee totaal verschillende werelden leven – in ieder geval wat be- treft normen en waarden – had gisteren naar Dortmund moeten gaan ‼  In deze Duitse stad spraken enkele jonge immigranten-jongens een stel vrouwen aan dat over straat liep. Toen ze er echter achterkwamen dat Yasmin en Elisa geen 'echte' vrouwen waren, maar transseksuelen waren ze niet alleen beledigd maar ook kwaad.

De jongens deden vervolgens een poging om de beide Duitsers ter plekke te stenigen. Hun poging tot doodslag is uiteindelijk mislukt, aange- zien er toevalig een politieauto voorbijreed. Op het nippertje konden de twee gered worden. De doodsbange slachtoffers doen hun verhaal, maar vanwege wat hen overkomen is durven ze niet herkenbaar in beeld. Ze zijn veel te getraumatiseerd.

De twee – die vroeger als Jamal en Gordon door het leven gingen – zijn niet alleen bang (ze lieten een beveiligingscamera bij hun deur installe- ren), maar ze zijn ook laaiend:

"Het is barbaars wat ze gedaan hebben. Het zijn barbaren ‼  Sorry, dit heb ik nog nooit gehoord, maar dit is wél wat ik beleefd heb. In 2016, dat men dan in Duitsland gaat stenigen ... dat is écht het toppunt".

Los van wat je zelf van transseksuelen vindt: je laat ze verder gewoon met rust. Ze stenigen, omdat ze hun leven leiden op een manier die jij niet blieft, is gewoonweg bizar, absurd en monsterlijk.

Of het overigens vluchtelingen waren, is niet bekend. Maar de Duitse media heeft het wel over Arabisch sprekende Noord-Afrikanen. Tel uit je winst … ‼

Zie ook:  Jongeren proberen Transgenders te stenigen in Dortmund  /  Transgender vrouwen gestenigd in Duitsland

bronnen: DagelijkseStandaard.nl / Sat1·NRW.de / YouTube.com