vrijdag 2 oktober 2015

Strijd tegen terrorisme is niet belangrijk – maar wel strijden tegen alle LGBT's

De Russische politicus Vitaly Milonov mag vanaf nu de grootste homofoob ter wereld worden genoemd. Vechten tegen terrorisme, de opwarming van de aarde of armoede vindt hij niet nodig. Het belangrijkste is volgens hem strijden tegen homo's, lesbiennes, biseksuelen en transgenders met als doel ze wereldwijd uit te roeien.

Milonov, bekend als ontwerper van de 'gay propaganda' wet en zijn strijd tegen facebook, gay emoji's, e.a, wil een internationale anti-HoLeBi en Transgender organisatie oprichten om wereldwijd te strijden tegen wat hij perverse mensen noemt. En hij heeft zelfs al een naam voor de groep: "Volunteers For Freedom". Milonov omschrijft zichzelf als verdediger van onrecht en leider van de familie waarden in Rusland. Naar eigen zeggen kreeg hij al steun van politici uit Cyprus en Libanon. Pittig detail deze medestrijders willen anoniem blijven. 

Volgens Vitaly Milonov zullen er 10 à 12 Europese politici mee de groep vormen, omdat ze allemaal geloven dat échte mensenrechten worden geschonden in Europa door HoLeBi's en Transgenders. "In Rusland zien we al hoop, we moeten laten zien dat er hoop is, we hebben lang gedacht dat deze mensen het verdienden om een Gay Pride te krijgen en dat dit hun recht is, maar het is niet hun recht. 

"Europa moet mee vechten tegen de schending van vrijheid en mensenrechten in naam van het gezin (en dus tegen HoLeBi's en Transgenders)", aldus Milonov. Recent stuurde de Russische president Poetin nog de leugen de wereld in als zijnde dat er geen homofobie is in Rusland en dat hij zelfs pro HoLeBi-rechten is.

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com