woensdag 3 december 2014

Tilburg – 13 december – Poppodium 013 | "PANN opnieuw naar 013 - Tilburg"


Mede door het succes van de afgelopen jaren komt PANN nogmaals met het lekkerste gayfeest van Nederland naar Poppodium 013. Op zaterdag 13 december zal PANN zijn intrede doen en dit laat PANN dit niet onopgemerkt voorbij gaan. Het poppodium wordt omgetoverd tot sneeuwpaleis en de muziek zal in teken staan van Santa! De kaartverkoop voor PANN Tilburg is inmiddels in volle gang.

"Al vele jaren komen wij in december naar Tilburg en dit is voor ons altijd een hoogtepunt in december. Onze fans in 013 zijn altijd erg trouw en daarom komen we ook in ons jubileumjaar weer terug" ‼, aldus Simon Timmerman, voorzitter Stichting PANN.

Kaartverkoop
Kaarten zijn verkrijgbaar via: Pann.nl/kaartverkoop en bij alle Primera-winkels. De kaarten kosten € 7,00 en het feest zal duren van 22:00 uur tot 04:00 uur.

Over PANN
Stichting PANN is een Utrechtse Homo-jongerenorganisatie en is in 1969 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en eman- cipatie van homojongeren in Nederland. PANN organiseert zo'n 30 evenementen per jaar in Utrecht en de rest van Nederland voor LHBT-jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast verzorgt en subsidieert PANN ook maatschappelijke activiteiten om de homo-emancipatie te bevorderen.

De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. In 2013 was Stg. PANN de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke Roze Zaterdag in Utrecht met ruim 55.000 bezoekers.

bronnen: KamKrant.nl / YouTube.com