donderdag 21 augustus 2014

Rusland - Moskou | Pas getrouwd Hetero-stel lijkt net een 'identieke tweeling'

Op het eerste gezicht lijkt dit op een lesbisch stel dat zojuist is getrouwd. Niets is echter minder waar, want ... Alina Davis (echte naam: Dmitry Kozhukhov) en Alison Brooks hebben elkaar vorige week daadwerkelijk als hetero-koppel het ja-woord gegeven in Moskou.
Het scheelde weinig of de bruiloft kon zelfs niet doorgaan in Rusland door de conservatieve huwelijkswetgeving. Maar aangezien het ging om een hetero-koppel konden de autoriteiten uiteindelijk niet ingrijpen. Alina (23) en Alison (19) hopen hiermee een maatregel te scheppen voor andere paren die in een onconventionele relatie zitten.

Alina Davis, oftewel Dmitry Kozhukhov, is een man die zich niet alleen sterk aangetrokken voelt door vrouwen maar evenzeer vrouwenkleren draagt. Hij omschrijft zichzelf als androgyn. "Ik ben bovendien een man die vrouwelijke schoonheid weet te waarderen", voegde Davis daaraan toe. "Idealiter heeft een persoon zowel mannelijke als vrouwelijke kenmerken".

Alison zette de eerste stap in hun relatie, overdonderd als ze was door de schoonheid van Alina. Ze wist vanaf het begin dat haar geliefde eigenlijk een man was. De tortelduifjes hopen samen twee kinderen te krijgen.

Zie ook: 
Een schijnbaar Lesbisch koppel blijkt gewoon Hetero te zijn  /  Hetero's trouwen als een Lesbo-tweeling        
Hetero-stel trouwt als 'Corpse Brides' ‼  Rusland - Moskou | Protest: "Russisch 'Lesbiennes' trouwen"
Paniek in Rusland: Hetero's trouwen als Lesbisch stel  /  Russisch Hetero-stel trouwt in identieke jurken

bronnen: AlgemeenDagblad.nl / YouTube.com - ToMo News