vrijdag 9 mei 2014

Televisie - KRO - Uit de Kast - Oproep ‼ | "KRO's 'Uit de Kast' - Meld je aan" ‼

Graag komen we op korte termijn in contact met jongeren die op het punt staan hun coming-out te beleven, of daar net de allereer- ste stap(pen) in hebben gezet. Herken jij je hierin ?! Of ken je mensen die op dit punt staan ... meld jezelf of die persoon / perso- nen aan !! 
De KRO maakt met Arie Boomsma een programma waarin homoseksuele jongeren (± 18-35 jaar, M/V) gevolgd worden bij hun coming-out. De jongeren en Arie trekken een korte periode samen op in het proces van de daadwerkelijke coming-out.
Meer acceptatie voor homoseksualiteit
We willen zo meer inzicht geven in de belevingswereld van gay jongeren en in de zaken waartegen ze aanlopen. Ook hopen we met dit programma bij te dragen dat er meer acceptatie komt voor homoseksualiteit (met name in omgevingen waar het nog steeds niet goed bespreekbaar is).
Sta jij op het punt van coming-out ?!
Graag komen we op korte termijn in contact met jongeren die op het punt staan hun coming-out te beleven, of daar net de allereerste stap(pen) in hebben gezet.
Herken jij je hierin ?! Of ken je mensen die op dit punt staan ?! Vul dan het formulier op de website in:   UitdeKast.kro.nl

Wil je meer informatie over meedoen aan Uit de Kast, stuur dan je vraag naar:  UitdeKast@kro.nl
Geef jouw mening
Praat mee over je coming out, hoe je denkt over homoseksualiteit, of stel vragen over hoe je je coming-out aanpakt en hoe je weet dat je homo of lesbisch bent !!   Klik hier:  Community.kro.nl/Respect
bronnen: KRO.nl - Uit de Kast / YouTube.com