maandag 24 maart 2014

Oeganda | Homoseksualiteit bestaat niet, want er zijn ook geen Homo-koeien

Janet Museveni, de vrouw van de president van Oeganda, heeft in een toespraak het bewijs geleverd: als 'homoseksualiteit' echt zou bestaan, dan zouden er ook homoseksuele koeien moeten bestaan. Die zijn er niet, dus bestaat homoseksualiteit niet, aldus GayStar News.com.

De First Lady zei dat in een toespraak tot de bisschoppen van Oeganda, die ze gelukwenste met hun ferme anti-homostandpunt. Want de Ange- licaanse kerk steunt het streven van de regering van Museveni om Oeganda homo-vrij te maken. In dat kader kan een actieve homo levenslang worden opgesloten.

De anti-homowet is populair in Oeganda, maar wordt door mensenrechtenorganisaties en de internationale gemeenschap veroordeeld. Eigenlijk wilde het Oegandese parlement in de wet ook opnemen dat op sommige homoseksuele handelingen de doodstraf zou komen te staan. Dit werd na internationale kritiek afgezwakt.

In de media wordt opgeroepen jacht te maken op homo's en dat beleid wordt door de kerk van harte gesteund.

Overigens zijn er in het dierenrijk talrijke voorbeelden van homoseksueel gedrag.

bronnen: WelingelichteKringen.nl / GayStarNews.com
  

Uganda | Janet Musenevi: "Homoseksualiteit bestaat niet, want er zijn ook geen Homo-koeien"
"Homoseksualiteit bestaat niet, want er bestaan ook geen homo-koeien". Dat zei Janet Musenevi, de presidentsvrouw van Oeganda, in een toespraak tot de bisschoppen van 't Afrikaanse land dat onlangs een draconische anti-homowet aannam. En passant feliciteer- de de first lady de kerkleider met hun ferme anti-homostandpunt. De Anglicaanse kerk steunt het streven van de Oegandese overheid om het land homo-vrij te maken.

De aangenomen wet, waardoor homo's tot levenslang kunnen worden opgesloten, is populair onder de bevolking, ook al hebben de internationa- le gemeenschap en mensenrechtenorganisaties de wet scherp veroordeeld. In de media wordt opgeroepen jacht te maken op homo's, iets dat de kerk ook zou ondersteunen. Of er geen homo-koeien bestaan ... is nog niet zo zeker: er zijn genoeg voorbeelden bekend van homoseksueel ge- drag in het dierenrijk.


bronnen: Gay.blog.nl / HuffingtonPost.com / YouTube.com