donderdag 28 november 2013

GaySite.nl – Homo·nieuwtjes – Mieke - GayGossip | Mieke → "Discriminatie" ?!


Exclusief voor GaySite.nl heeft Mieke de afgelopen twee weken de roddelbladen uitgeplozen, op zoek naar Homo-nieuwtjes ‼  Om de week vult ze deze rubriek en ze laat haar eigen commentaar niet achterwege ... !!!

Lieve lezers,

Zijn wij Nederlanders racistisch omdat we Zwarte Piet hebben ?! Niet alleen vangen we meer asielzoekers op dan ooit, we geven ze ook gewoon een pretpark ‼ Deze winter worden er namelijk 600 asielzoekers opgevangen in vakantiepark Duinrell  Want daar schijnen ze lekker van op te kikkeren. Kijk, je ouders zijn dan misschien vermoord, je hebt een hoofd zien exploderen door een sluipschutterskogel en je bent je huis wellicht kwijtgeraakt aan een 'RPG-aanval', maar dan mag je wel gewoon gratis in de "Mad Mill"  En natuurlijk is een gifgasaanval op je hele dorp geen prettige ervaring, maar daar krijg je dan wel onbeperkt zwemmen in het Tikibad voor terug. Wij doen niet moeilijk over een asielzoekertje meer of minder, maar Zwarte Piet mag ons land niet in want dat is racistisch ‼ Hoor je de homogemeenschap joehoe-en over het discriminerende as- pect van de roze koek of het bokkenpootje ?! Hebben we de diabeten horen spuien over het Suikerfeest ?! Bang voor boze blikken durf ik in de supermarkt al geen blanke vla meer te kopen  Voor de goede vrede zal het waarschijnlijk ook veel beter zijn als we geen witte kerst krijgen ‼ Alsjeblieft ‼ Weet je wat pas discriminatie is ?! Zwarte piet weren op zijn eigen feestje omdat hij zwart is.

Wie vroeger wel erg zijn best deed om op Zwarte Piet te lijken is Hans van Willigenburg. U weet wel – die poepbruine en pijpgrage presentator van onder andere Klassewerk en Koffietijd. Dat laatste programma presenteerde hij overigens samen met Mireille Bekooij (spreek uit: Bekwa). De seniele zonnebank werd onlangs 71 jaar en om niet oud en stijf te worden doet hij dagelijks rek-en trekoefeningen. Hans vindt het namelijk belangrijk om fris en vlot door het leven te blijven huppelen  Mieke denkt dat hij daar pakweg 50 jaar te laat mee is, maar ach, we zullen het maar wijten aan een zonnesteek. Hopelijk beseft de televisiecorygay dat hij niet te lang onder de zonnehemel moet gaan liggen bakken. Aan de andere kant bespaart hij zo wel kosten voor de crematie.

Wie zich daar al lang niet meer druk over maakt is Jos Brink  Van de duizendpoot (acteur, rugtuffer, cabaretier, aambei-indiaan, musicalster, darmtoerist, producent, bruinduiker, columnist, sluitspiermusketier, predikant, anaalvandaal, presentator) zijn er al diverse borstbeelden. Ook zijn er prijzen naar hem vernoemd, maar een Jos Brink-brug is er nog niet. We kunnen lullen als Brugman maar die gaat er ook niet komen ‼ Volgens de gemeente Amsterdam is er onvoldoende sprake van eeuwigdurende meerwaarde. Tevens zou de persoon 20 jaar overleden moeten zijn om in aanmerking te komen voor een eigen brug. Een Jos Brink-brug is voor de gemeente dus duidelijk een brug te ver. Natuurlijk was Jos een fijn mens, maar nu zand erover.

Wie zand over een nare periode heeft gegooid is Jan de Hoop  Nadat de nieuwslezer in therapie moest vanwege een burn-out, is daar nu ge- lukkig een eind aan gekomen. Niet dat hij dood is, maar er is weer hoop voor Jan. Hoop doet dus nog leven. De ODOL-nieuwslezer nam teveel hooi op zijn ochtendstok en holde zichzelf daardoor voorbij. Persoonlijk zal ik mezelf nooit voorbijrennen, daar is mijn conditie veel te slecht voor. Tijdens een vakantie in Spanje begon Jan weer op te knapzakken: "De omslag kwam in Alicante (spreek uit als Alikentie). Na wat witte wijntjes begon het licht weer te schijnen". En laat dit nou precies de filosofie van Mieke zijn: "Alcohol is geen probleem, maar een oplossing".

En zolang Zwarte Piet mij volstopt met zijn lekkers, vindt Mieke het geen probleem dat hij zwart is. Daarmee dicrimineer je toch niet ?! Hou toch op zeg   Sommige dingen HOREN gewoon zo. Tegen Assepoester zeggen we toch ook niet dat ze haar muil moet houden ?!

Dikke kus,  Mieke

bron: GaySite.nl