donderdag 24 oktober 2013

Britse Studenten van de 'University of Warwick' roeien naakt tegen Homofobie


                      
We hebben reeds een Snoepje van de Week uitgezocht → 'Barry Atsma', maar dit willen en kunnen we jullie niet onthouden. De onge- looflijk lekkere heren van de roeivereniging van 'University of Warwick' hebben een naaktkalender samengesteld om homofobie onder jongeren tegen te gaan.

Het concept van de naaktkalender voor een goed doel is niet nieuw, zo ontdeden de heren van de DC Gay Flag Football League zich van hun kleren om geld in te zamelen voor jonge holebi-sporters en kreeg Bridget Maasland een rits mannelijke BN'ers zo ver dat ze stripten voor het welzijn van verwaarloosde zwerfhondjes.

De heren van rugbyclub Amsterdam Lowlanders gingen onlangs ook uit de kleren, maar dan voor eigen gewin. Zij willen van de opbrengsten van hun kalender hun deelname aan de Bingham Cup bekostigen.

De Warwick Rowers maken dit jaar alweer hun vijfde kalender. Een deel van de opbrengst van deze editie gaat naar Sports Allies, een organi- satie die roeiers uitstuurt naar scholen om jongeren die worstelen met hun seksuele gerichtheid of erdoor gepest worden moed in te praten. Op deze manier hopen zij homofobie in de kiem te smoren.


bronnen: Gay.nl / Vimeo.com


        ◄   The Warwick Rowers  Video ‼