zondag 2 juni 2013

Amerika - Chicago | Zoenend Homostel uit taxi gezet


                     
In Chicago zijn afgelopen week Steven White en Matt McCrea halverwege de rit hun taxi uitgezet. Volgens de taxichauffeur hadden de twee mannen seks met elkaar op de achterbank maar Matt en Steven verklaren in Amerikaanse media dat ze elkaar alleen een korte zoen op de mond hebben gegeven. "Ik boog naar Steven toe om iets op zijn iPhone te bekijken en gaf mijn vriend in die beweging een zoentje op de mond. Niet meer dan één seconde," aldus het stel.

Het zoentje bleek tegen het zere been van de chauffeur, die de passagiers op de drukke Kennedy Expressway snelweg uit zijn wagen wilde zet- ten. Omdat het daar levensgevaarlijk is eisten de jongens dat de chauffeur hen naar een veiliger plek bracht. Uiteindelijk reed hij iets verder door en sommeerde de mannen om op een nabij gelegen parkeerplaats zijn taxi te verlaten.

Volgens het taxibedrijf is het niet toegestaan om homo's op deze manier te discrimineren. Een woordvoerder heeft laten weten een onderzoek naar het incident en de chauffeur te starten. Als pleister op de wond hoefden de twee mannen de taxirit niet af te rekenen.


bronnen: GaySite.nl / YouTube.com