donderdag 14 maart 2013

'Wowi' ontmoet Spartacus-Covermodel


Tijdens zijn traditionele openingswandeling op de ITB ontmoette Klaus 'Wowi' Wowereit, burgemeester van Berlijn, het covermodel van de Spartacus International Gay Guide Davey Wavey.

De ITB in Berlijn is een van de grootste reisbeurzen ter wereld. Sinds 2010 is de sector Gay and Lesbian Travel onder de naam 'Pink Pavilion' een officieel onderdeel van de beurs. De Spartacus-reisgids, waar onder meer homovriendelijke hotels, restaurants, bars, en sauna's van over de hele wereld in staan, heeft ook een stand op de ITB. Voor de cover van de 42e editie van de reisgids stond Davey model.

Davey Wavey is een fitness-trainer en topless YouTube-sensatie. Onder de gebruikersnaam Wickydkewl maakte hij al meer dan 600 video's als 'Straight Guy Sexy Underwear Crisis', 'Coming Out To Siri', 'Your Wrong Hole Is My Right Hole' en 'What Gay Guys Think About Vaginas'.

Klaus Wowereit werd bekend door als eerste Duitse toppoliticus publiekelijk uit de kast te komen. Tijdens een rede op zijn partijcongres in 2001 sprak hij de inmiddels beroemde oneliner: "Ich bin schwul - und das ist auch gut so" (Ik ben homo - en dat is ook goed zo).

Klik HIER om naar het YouTube-account van Wickydkewl te gaan.

bron: GayKrant.nl