zondag 10 maart 2013

Paul de Leeuw trapt nieuw seizoen Manneke Paul af


TV·TIP - Paul de Leeuw is weer helemaal opgeladen en klaar om opnieuw alle registers open te trekken tijdens nieuwe afleveringen van Manneke Paul. Voortaan vrolijkt hij elke zondag (live) en woensdag de Vlaamse buis op en ontvangt hij opnieuw de meest uiteen- lopende gasten in de studio.

Op zondag 10 maart 2013 bijt Paul de Leeuw de spits af, live vanuit de VTM-studio's in Vilvoorde. Een blik op de gastenlijst doet vermoeden dat het weer een verrassende show wordt. Zo komt Jill Peeters langs, die Pauls Vlaamse Televisie Ster voor Beste Entertainmentprogramma over- handigde en die zondag verjaart. Alvast twee mooie redenen voor een feestje.

Daarnaast is kersverse moeder, presentatrice, zakenvrouw en sportambassadrice Evy Gruyaert helemaal terug van weggeweest. Maar wat heeft Paul voor haar in petto ?!

Pater Kristiaan is de almoezenier van onder andere de foorkramers, de circusreizigers en de scouts. Hij ontmoette al drie levende pauzen. Kan hij Paul vertellen wie de volgende bewoner wordt van het Vaticaan ?!

Verder worden er weer een heleboel mensen verrast, ontroerd en/of overdonderd, zoals alleen Manneke Paul dat kan.

Manneke Paul  –  Vanaf zondag 10 maart 2013   –  VTM - België  –  21.05 uur

bronnen: GayLive.be / VTM