donderdag 14 maart 2013

COC Zwolle doet mee aan 'NL Doet !!'


Onder het motto 'Door en Voor Vrijwilligers' doet COC Zwolle dit jaar voor de eerste keer mee aan de actie 'NL Doet !!' – de grote vrij- willigersactie gesteund door het Oranje Fonds.

Inzet
Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2013, samen met duizenden organisaties in het land, 'NL Doet !!' - de grootste vrijwilligersactie van Nederland. 'NL Doet !!' zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Geklust
COC Zwolle, de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit die draait op inzet van vrijwilligers, krijgt aanstaande vrijdag tien en- thousiaste vrijwilligers over de vloer die zich hebben aangemeld via 'NL Doet !!'. Tijdens deze dag wordt er geklust in het pand van COC Zwolle aan de Kamperstraat in Zwolle.

De verfrollers gaan rollen, de kwasten gaan strijken en vloertegels worden gelegd om daarmee twee kantoren te pimpen. Zo krijgen de COC vrijwilligers een nog betere plek om hun vrijwilligerswerk te doen. Een actie dóór en vóór vrijwilligers, waarmee vrijwilligerswerk wederom in de spotlights staat !!

COC Zwolle werkt met een café, voorlichting, discussie en hulp aan een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Het werkgebied omvat 23 gemeenten in Overijssel, Flevoland, Gelderland en Drenthe. COC Zwolle is lid van de landelijke organisatie COC Nederland.

Meer informatie op:  www.coczwolle.nl

bron: KamKrant.nl