zondag 3 februari 2013

World Outgames zoekt Eurosongfestival Liefhebbers


Ieder jaar is het Eurovisie Songfestival iets waar HoLeBi's uit gans Europa naar uitkijken. Iedereen die ooit eens op het podium wil staan met zijn favoriete eurovisie songfestivalhit krijgt in augustus zijn kans tijdens de World Outgames.

Na het succes van de Eurovision@Eurogames in 2007 kon tijdens de komende World Outgames een nieuwe editie niet uitblijven. Op 8 augustus krijgen twintig eurosongliefhebbers de kans om zelf op het podium te schitteren voor een internationale jury.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen met daarin je gegevens (naam, adres) en de titels van drie Eurovisie Songfestival hits. Eens je je keuze hebt gemaakt, maak je een filmpje waar je op het nummer zingt of playbackt. Bezorg je filmpje aan de jury. Zij maken een eerste keuze uit alle inzendingen. De beste inzendingen worden daarna op Facebook geplaatst waar iedereen de twintig kandidaten kan kiezen die op 8 augustus mogen optreden.

Het belooft alvast een spetterende show te worden met Eurosongfestival-legendes van vroeger en nu. Alle details en het reglement kun je nog eens nalezen op de website van:  World Outgames

bron: GayLive.be