donderdag 7 februari 2013

John Travolta vrij van aanklachten


John Travolta heeft begin deze week te horen gekregen dat de rechtszaak met een man die de 58-jarige acteur van seksuele intimidatie beschuldigde van de baan is. Het is de laatste van vier aanklachten die onlangs tegen Travolta waren ingediend.

Vorig jaar werd Travolta door maar liefst vier mannen beschuldigd van seksuele intimidatie. Tot nu toe leidde dat in geen van de gevallen tot een rechtszaak en ook deze week werd bekend dat Fabian Zanzi, een werknemer van een cruiseschip, af ziet van verder stappen. Zanzi be- schuldigde Travolta ruim een jaar geleden van ongewenst intimiteiten. De acteur had na een nekmassage zijn broek laten zakken en hem tot een omhelzing gedwongen. Volgens Zanzi heeft de Grease-ster hem vervolgens 12.000 dollar geboden om het voorval stil te houden.

Advocaten van Travolta hadden eerder geprobeerd om het geschil achter gesloten deuren af te handelen in een arbitragezaak. De federale rechtbank zag echter geen reden voor arbitrage. Het juridische team van de acteur diende vervolgens een motie in waardoor Zanzi 75.000 dollar zou moeten ophoesten om de zaak te vervolgen. Waarschijnlijk was dit de reden voor Zanzi om de zaak te laten vallen.
 
Travolta is getrouwd met de actrice Kelly Preston maar de geruchten dat hij homoseksueel zou zijn doen al jaren de ronde. Begin jaren tachtig beweerde porno-acteur Paul Barresi dat hij ooit een seksuele relatie met de acteur had. In 1991 beweerde een man dat ook hij twee jaar lang een verhouding had gehad met de ster uit 'Grease', maar later  trok hij dat verhaal weer in. De filmster spande ook al eens een rechtszaak aan toen beweerd werd dat de Scientology-kerk, waar Travolta lid van is, hem een succesvolle behandeling heeft gegeven om hem te genezen van zijn seksuele voorkeur.

bron: GaySite.nl