dinsdag 5 februari 2013

Minimumloon voor Geer en Goor


De heren Gerard Joling en Gordon keren dit najaar terug op de buis met een nieuwe realityserie. In het programma moeten Geer en Goor rond zien te komen van het minimumloon.

Met dit minimum inkomen zullen ze samen een betaalbare woning betrekken. Bovendien is het ook de bedoeling dat zij zich gaan inzetten voor de ouderenzorg. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het programma 'Gerard en Gordon in de Bijstand' heten.

Het is zes jaar geleden dat Gerard en Gordon voor het laatst te zien waren met een gezamenlijk programma. Eerder maakten ze samen de realityserie 'Over de Vloer' wat voor een kijkcijferhit zorgde.

bron: Gay.nl


Gerard Joling en Gordon hebben psycholoog nodig

Gerard Joling en Gordon maken ondanks hun ware haat-liefdeverhouding toch weer een programma samen. In 'Gerard en Gordon in de Bijstand' moeten de twee onder één dak leven en rond zien te komen van een minimumloon, terwijl ze zich inzetten voor de ouderenzorg.

"We moeten maar zien hoe het gaat, we kunnen elkaar inderdaad nogal eens in de haren vliegen", zegt Geer dinsdag in De Telegraaf. "En ja, wie zich er dan ook tegenaan gaat bemoeien ... geen idee. Misschien zou een psycholoog wel handig zijn ?! Hahahaha."

"Geer een maand van huis ?! Dat wordt natuurlijk een crime", voegt Gordon toe over de zanger die er een hekel aan heeft om niet in zijn eigen bed te slapen. "Ach, met alles wat Geer en ik al samen hebben gedaan, durf ik best te zeggen dat het vast leuk wordt."

Bekijk het interview met Gordon bij RTL Boulevard:  KLIK HIER

bron: RTL Boulevard