donderdag 7 februari 2013

Danserette presenteert 'Oscar' Hollywood-editie


In het weekend dat in Los Angeles de uitreiking van de Oscars plaatsvindt, organiseert gay dansfeest Danserette de Hollywood-editie op zaterdag 23 februari in Odeon, Amsterdam. Aanleiding genoeg om op zoek te gaan naar de populairste roze danshit uit een film.

Pink Movie Danshit Top 10
Nine to Five van Dolly Parton en Flashdance (what a feeling) van Irene Cara zijn misschien wel de bekendste filmliedjes met een dikke roze laag. Die hits zijn al op leeftijd. Naast klassiekers is Danserette juist ook op zoek naar meer actuele gay filmdanshits. Dat mogen hits zijn die speciaal voor de film zijn geschreven of een al bestaande hit die door de film (weer) bekend werd.

Stemmen
Er kan worden gestemd via de website van de Danserette. Suggesties worden direct toegevoegd zodat ook daarop kan worden gestemd. De poll sluit op donderdag 21 februari. De dag erna wordt de Pink Movie Danshit Top 10 bekend en natuurlijk de nummer 1. De Top 3 wordt in ieder geval gedraaid tijdens de Hollywood Danserette.

Danserette is al 7 jaar het vrolijkste gay dansfeest van Amsterdam met pink classics en roze hits van nu: van Donna Summer tot Rihanna en van Kylie tot Lady Gaga. Hits die iedereen kent of herkent.

Agendagegevens: 
Datum:  Zaterdag 23 februari 2013
Wat:  Danserette Hollywood-editie
Wanneer:  Zaterdag 23 februari 2013
Waar:  Odeon, Singel 460, Amsterdam
Tijd:  22.00 uur tot 04.00 uur
Kaarten:  Online Verkoop:  € 12,50  (deur: € 15,-)
Website:  www.danserette.nl

bronnen: KamKrant.nl / Danserette